En resa från kust till kust

Berg- och Dalbana i motljus. Santa Monica Pier, CA. USA.

Dag 0; En ny resa stundar

Jag borde väl egentligen sova nu. Timmen är sen och snart är det dags att gå upp och leta oss iväg mot Arlanda. Av någon anledning så brukar min packning bli sen. Kanske fokuserar jag för lite på det som måste göras, kanske ser jag det inte som en så stor grej längre. Genom professionen har jag rest runt mycket de senaste tio åren. Men just nu känns det som att jag hellre hade haft en packad väska redan i eftermiddags. Det som behöver vara med är packat. Eftersom vi reser i den priskategori som vi gör så tillåts vi ta med två bagage. Jag har utnyttjat läget, så att säga.

Vi styr mot en road trip i USA. Sex veckor av bilåkande och en hel del berg- och dalbana. Jag har inte vågat tänka på hur många mil vi kommer lägga under oss. Det ska bli spännande att räkna ihop hur många stater vi passerar, hur många bensinstationer vi tankar på. En viktig detalj vid road trip är bilen och fram till seneftermiddagen idag var inte den detaljen löst. Vi stod utan bil och det var inte helt lätt att hitta en till imorgon eftermiddag. Handläggaren på AVIS hittade först inget, men när vi justerat vår resplan lite så fanns där en bil. Återstår gör det ögonblick där vi möter fordonet och ska försöka passa in fyra resväskor i en cabriolet…

Flyget lyfter om sju timmar.

Föregående

Dag 63; Sista heldagen

Nästa

Dag 1; Högt över havet

1 kommentar

  1. Adrian Munther

    Läser fortsättningen med stor spänning -tack för fantastiskt historieberättande Günzel!

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén